Roger Margarit dona a conèixer el primer single del seu nou disc, «El teu dibuix»

El rubinenc presentarà el seu nou treball "Blau" a La Sala el dia 7 de febrer

Roger Margarit presentarà el seu nou treball discogràfic 'Blau'
Roger Margarit presentarà el seu nou treball discogràfic 'Blau' | Roger Margarit
Redacció
22 de gener del 2020


El proper 31 de gener surt a la venda i a les plataformes digitals Blau, el nou disc del cantautor rubinenc Roger Margarit. Aquest és el seu tercer disc i torna, després de gairebé cinc anys de silenci discogràfic, amb una nova i atrevida proposta.

Abans d'iniciar la promoció d'aquest nou treball, ha fet un avançament donant a conèixer un primer tema: "El teu dibuix".

Blau és un disc conceptual sorgit dels meus desequilibris emocionals. És esperança, tristesa, melancolia, o potser una poètica i persistent embriaguesa. És un viatge (o malviatge) del res cap al res però descobrint pel camí un tot miraculosament coherent i ple de detalls i d’espais per córrer, explorar i imaginar”.

El disc es presentarà el 7 de febrer a les 21 h al Teatre Municipal La Sala. Serà l'actuació que donarà el tret de sortida a la nova temporada estable del primer semestre de l'any del teatre

Margarit ha assegurat que serà molt més que una actuació musical: "serà un espectacle que farà trontollar les fronteres entre el pop, el rock i l’experimentació". Comptarà amb la col·laboració d'una ballarina de dansa contemporània i una banda que l'acompanyarà.