Fata Morgana interpreta «Peces» a Barcelona

Les representacions són el 23 i 30 de gener a la Casa dels Contes de Gràcia

Imatge d'una de les set obres curtes que estrenarà Fata Morgana aquest cap de setmana
Imatge d'una de les set obres curtes que estrenarà Fata Morgana aquest cap de setmana | Fata Morgana
Redacció
23 de gener del 2020
La companyia teatral rubinenca Fata Morgana va estrenar la seva obra Peces a Barcelona el passat 9 de gener, però encara fa dues funcions més els dies 23 i 30 de gener a la Casa de Contes, a Gràcia.

Aquest espectacle es va estrenar el passat mes de setembre a La Sala de Rubí, però per a la representació a Barcelona s'hi han afegit dues peces més, com ara Salts - que es va estrenar a Sabadell el passat mes d'octubre - o Treballant un camp de fems, que es va poder veure per primera vegada al Festival Addictes al Microteatre de Rubí, el passat 14 de desembre.

Peces, que té una durada d'al voltant d'una hora i mitja, tracta el drama, la comèdia, l'actualitat, narratives experimentals i futurs distòpics. Les obres han estat escrites i dirigides per Pol Borrell, i els intèrprets són Sandra Esteban, Gerard Morcillo, Roger Buendia, Míriam Lladó, Carol Blanco, Joan Montana i Paula Solano.

Les entrades, que tenen un preu de 8 €, es poden comprar via Atrápalo, i es poden reservar trucant al telèfon 697 47 27 09.