Oberta la convocatòria per cobrir la plaça de gerent de PROURSA

Les candidatures es poden presentar fins el proper 29 de gener

Redacció
23 de gener del 2020
Actualitzat el 28 de gener a les 16:26h
El Registre General de la Societat PROURSA es troba a l'edifici municipal del carrer Prim
El Registre General de la Societat PROURSA es troba a l'edifici municipal del carrer Prim | Marta Casas
L'Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria per cobrir la nova plaça de gerència de PROURSA, la societat municipal que gestiona les operacions relacionades amb la promoció pública i social d'habitatges, tant de protecció oficial com de renda lliure, a més d'altres relacionades amb locals comercials, aparcaments i naus industrials. Mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge, constituïda el 2005 a través d'un conveni amb la Generalitat, la Societat Municipal PROURSA, presta un servei integral amb l'objectiu de ser finestreta única en matèria d'habitatge.

El dia 14 de gener, l'Ajuntament de Rubí va obrir la convocatòria per proveïr la societat d'un nou gerent, que és el coordinador de les diverses àrees de la Societat i dirigeix i executa els objectius anuals i les directrius establertes pel Consell d'Administració de PROURSA i la seva Consellera Delegada; i rendeix comptes de la gestió de la societat i dels resultats econòmics anuals.

Per presentar-se a la plaça es demanen llicenciats en Dret, Ciències Polítiques i de l'Administració, Administració i Direcció d'Empreses o Ciències Econòmiques; o bé els graus de Direcció i Administració d'Empreses, Gestió Mercantil i Financera, Administració i Gestió Pública, Direcció i Administració d'Empreses; diplomatures de Gestió i Administració Pública, Ciències Empresarials o altres titulacions superiors anàlogues. També es demana estar en posessió o poder acreditar un grau de coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C i tenir el carnet de conduir tipus B.

A més d’aquests requisits, els aspirants podran aportar els mèrits que considerin convenients en relació a les funcions de lloc de treball; l’objecte social de l’empresa; l’experiència laboral en empreses i administracions públiques; formació complementària relacionada amb l’àmbit de l’habitatge...

Les candidatures es podran presentar fins el proper dimecres, 29 de gener - quinze dies naturals després de la publicació a la web de l'Ajuntament - i s'han d'adreçar a la Consellera Delegada de la Societat, al Registre General de la Societat Promocions Urbanes de Rubí, S.A. ubicades al c/ General Prim, 33-35, 4a planta.

Tots els detalls de la convocatòria els trobareu en aquest enllaç.

El nomenament de l'anterior gerent de la Societat, paralitzat des de 2018

El maig de 2018, el nomenament del nou gerent de PROURSA, Antonio Báez, que havia estat escollit d'un procés de selecció realitzat per una empresa externa, va quedar suspès després que l'AUP denunciés que la persona en qüestió estava investigada pel cas Pokémon, i diverses formacions expressessin el seu rebuig al candidat proposat. El govern, en un comunicat enviat als mitjans, va decidir suspendre la junta general fins que no s'aclarissin els fets. El propi candidat va autodescartar-se del procés quan va saber que diversos membres de la junta estaven en desacord amb el seu nomenament.

Báez, en aquell moment regidor del PSC a l'Ajuntament de Barberà del Vallès, va ser investigat pel cas Pokémon per presumptes suborns a canvi de contractes públics, concretament el de recollida d'escombraries.