Bea Ortiz, a la final de l'Europeu amb la selecció espanyola

La rubinenca va contribuir amb dos gols a la victòria del seu equip

Bea Ortiz, tercera millor jugadora de waterpolo d'Europa del 2019
Bea Ortiz, tercera millor jugadora de waterpolo d'Europa del 2019 | CN Terrassa
Redacció
24 de gener del 2020
La selecció espanyola de waterpolo va aconseguir ahir classificar-se per a la final del Campionat d'Europa que s'està disputant aquest mes de gener a Budapest. Gràcies a un ajustat 11 a 10 davant la selecció d'Hongria, la rubinenca Bea Ortiz, que va contribuir amb dos gols a la victòria del seu equip, tindrà opcions de lluitar per la medalla d'or aquest dissabte, en el partit que les espanyoles disputaran contra Rússia.

El partit va ser molt igualat, i de fet tant el primer quart com el tercer van acabar amb empats al marcador, i el màxim avantatge aconseguit per la selecció espanyola, de tres gols amb el 10-7, va durar poca estona. De fet, a falta d'un minut per acabar el partit les hongareses podrien haver marcat l'empat definitiu que hauria forçat els penals, però la portera espanyola ho va evitar, certificant així el passi a la final de la selecció espanyola.

La final es disputarà aquest dissabte, a les 19h, i es podrà veure pel canal de la TDT Teledeporte i també a través de la seva pàgina web.