L'Esbart Dansaire de Rubí celebra el Carnaval amb la companyia Comediants

Dissabte 15 de febrer, l'Espona acollirà la sessió del mes de l'activitat "Divendres faves tendres"

La companyia Comediants a Barcelona
La companyia Comediants a Barcelona | Ajuntament de Barcelona
Redacció
10 de febrer del 2020
Actualitzat el 12 de febrer a les 9:27h
La companyia Comediants i l'Esbart Dansaire de Rubí seran els encarregats d’estrenar el Carnaval de Rubí. Tot i que oficialment aquesta festa se celebrarà a la ciutat entre els dies 20 i 26 de febrer, l'Esbart ha fet coincidir l'activitat Divendres faves tendres del mes de febrer amb el Carnaval.

Així doncs, el proper dissabte 15 de febrer, l'Espona acollirà a partir de les 21 h l'Arribo del Carnaval de Barcelona 2020 amb Comediants, l'Orquestra Reial del Carnaval. Com sempre, també hi haurà danses participatives de Carnaval i música amb la DJ La Masovera.

Comediants és un col·lectiu format per actors, músics i artistes de tota mena dedicat per complet al món de la creació. Des dels seus orígens a l’any 1971, ha estat unit a un esperit festiu de l’existència humana. Totes les seves creacions s’inspiren en símbols, mites, rituals i cerimònies paganes, populars, religioses o iniciàtiques que celebren el pas cíclic dels humans damunt la Terra.

Recordem que Divendres faves tendres és una activitat que es fa un dia al mes i que té com a objectiu mostrar a la ciutadania "un tastet" dels treballs artístics que creen i assagen diversos grups de dansa a l'Espona.