La CUP celebra la primera trobada de càrrecs electes aquest dissabte a Sant Cugat

L'objectiu és vertebrar debats de l'àmbit local i compartir aprenentatges

Part dels integrants de les llistes de la CUP d'arreu del país.
Part dels integrants de les llistes de la CUP d'arreu del país. | Albert Segura
Redacció
25 de gener del 2020
Sant Cugat serà l'escenari de la primera trobada municipalista de càrrecs electes de la CUP. Es fa aquest dissabte 25 de gener i l'objectiu de la jornada és "vertebrar debats de l'àmbit local, contribuir a l'estratègia, facilitar el debat i intercanvi entre càrrecs electes, compartir aprenentatges i posar en valor la feina feta".

La ciutat escollida ha estat Sant Cugat pel fet que la Candidatura d'Unitat Popular és actualment al govern, juntament amb ERC i el PSC. Al matí els càrrecs electes treballaran des de la Casa de Cultura i a la tarda ho faran a Cal Temerari.

La proposta de la trobada surt dels punts aprovats en el Consell Polític d'octubre de 2019 per treballar "d'una manera més coordinada qüestions de la tasca institucional, tant des del govern com des de l'oposició o com des del carrer".

La CUP recorda que aquesta és una trobada interna on només hi participaran aquelles persones de l'organització que són o han estat càrrecs electes de la CUP en municipis. Així, hi haurà tres espais diferenciats en funció de si s'ocupa un espai al govern o a l'oposició.