Bea Ortiz, campiona d'Europa amb la selecció espanyola

La rubinenca contribueix amb dos gols, remuntant un marcador advers, a la victòria del seu equip

Bea Ortiz, campiona d'Europa
Bea Ortiz, campiona d'Europa | RFEN
Redacció
25 de gener del 2020
Actualitzat el 27 de gener a les 15:54h
La selecció espanyola de waterpolo s'ha proclamat campiona d'Europa aquesta tarda, després de guanyar Rússia per 13-12 a la final disputada a Budapest. L'encontre ha estat molt disputat, i la diferència de gols fins el darrer quart no ha estat mai superior a 1.

En el primer quart, les russes han aconseguit acabar amb un marcador de 3 a 4, però a la represa en el segon quart, la selecció espanyola ha empatat a 4, ha rebut un nou gol que tornava a donar superioritat a Rússia, i dos gols de la rubinenca Bea Ortiz han aconseguit capgirar-lo fins el 6-5. El segon quart, però, ha acabat amb empat a 8; i el tercer amb empat a 10.

En el darrer quart les espanyoles s'han arribat a posar tres gols per sobre de Rússia després d'un parcial de 5-0, i han pogut administrar aquest avantatge fins al final del partit, proclamant-se així la selecció espanyola nova campiona d'Europa, el segon en el seu palmarès.