Mireia Pons guanya la Mitja Marató de Terrassa

Mourad El Bannouri va aconseguir guanyar la segona Mitja Marató consecutiva en la categoria masculina

El podi de la Mitja Marató de Terrassa
El podi de la Mitja Marató de Terrassa | Associació Mitja Marató de Terrassa
Redacció
27 de gener del 2020
Mireia Pons ha disputat aquest cap de setmana la seva primera Mitja Marató de Terrassa, i ho ha fet de la millor manera possible: guanyant-la. L'atleta rubinenca va completar el recorregut de 21.097 metres en 1 hora, 21 minuts i 17 segons.

Durant els primers kilòmetres, Mireia Pons i Maria Ruiz van dominar la cursa en solitari, separades per tan sols dos segons en arribar als 5km. Als 10km, la rubinenca havia augmentat lleugerament la distància, i als 15 ja era d'un minut entre totes dues. En creuar la meta, Mireia Pons treia un minut i setze segons a la segona classificada, Maria Ruiz, mentre que la tercera en pujar al podi va ser Airina Guillen, amb un temps d'1:27:11.

En categoria masculina, el domini des de l'inici va ser per a quatre corredors que es van escapar de la resta ja en els primers 5km. Mourad El Bannouri, Mohamed El Ghazouany, Edgar Sumskis i Samyr Ait van marcar un crono similat durant els següents quilòmetres de recorregut, fins que El Bannouri i El Ghazouany van iniciar la seva escapada particular deixant els altres dos corredors enrere a gairebé 20 segons. Finalment, El Bannouri va començar a distanciar-se del seu perseguidor a partir dels quinze quilòmetres. Així arribarien a la meta, El Bannouri amb un temps d'1:05:44 i El Ghazouany d'1:06:20. El tercer i quart lloc van estar molt més disputats fins a la recta final de la cursa, en què Samir Ait va fer el darrer esforç per creuar la línia en tercera posició amb un temps d'1:07:41, cinc menys que Sumskis.

El podi de la Mitja Marató de Terrassa Foto: Associació Mitja Marató de Terrassa