L’Escola Montessori acull una nova «Matinal Maker»

La jornada serà el dissabte 1 de febrer al matí i comptarà amb exposicions i tallers destinats a infants de totes les edats

Un infant fent un taller 'Maker' a l'escola Montessori
Un infant fent un taller 'Maker' a l'escola Montessori | Escola Montessori
Redacció
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:28h
L'Escola Montessori organitza aquest dissabte 1 de febrer la segona Matinal Maker oberta a totes les famílies del centre educatiu i de Rubí. Es tracta d'una jornada d'exposicions i tallers destinats a infants de totes les edats que té com a objectiu donar a conèixer el projecte d'innovació que està consolidant l'escola.

La iniciativa s’emmarca en el projecte Magnet de la Fundació Jaume Bofill, que promou les aliances dels centres educatius amb institucions d’excel·lència en un camp del coneixement específic per tal de transformar metodològicament el treball de les escoles.

Aquest tipus de col·laboracions permet als centres educatius desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, tant per a les famílies com per a la comunitat educativa.

L'escola Montessori treballa amb el suport de la Fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya sota el lema Connecta't al Montessori! per tal d'integrar processos de creació i fabricació en els quals l’alumnat ha de materialitzar les seves idees a través de la fabricació digital.

L’horari de la Matinal Maket és de 10 a 13.30 h i, de la mateixa manera que en la primera jornada, l’empresa Campos Estela SA preparà un esmorzar per a totes aquelles famílies que hi participin.