El CAP Anton de Borja organitza la 1a Escola de Salut

Professionals i entitats de la ciutat oferiran sessions sobre salut per a persones majors de 50 anys a l’edifici Rubí Forma

Menjar sa
Menjar sa | Pexels
Redacció
28 de gener del 2020
El CAP Anton de Borja organitza la primera edició de l'Escola de Salut adreçada a persones majors de 50 anys que consistirà en diferents seminaris teòrics i pràctics que comptaran amb la col·laboració de professionals i entitats de la ciutat. La proposta vol esdevenir un espai formatiu en matèria de salut, que proporcioni major autonomia a la ciutadania i la capaciti per a la seva autocura.

Les sessions, que són gratuïtes, es desenvoluparan del 6 de febrer a l'11 de juny, sempre de 15 a 17 h, a l'edifici Rubí Forma. La primera servirà de presentació i anirà a càrrec de la regidora de Salut, Marta Oliva; la coordinadora de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament, Encarna Medel; la directora del CAP Anton de Borja, Rosa Jurado; el sotsdirector del centre, Joan Castelló; el responsable de gestió de pacients i atenció a la ciutadania del CAP, Ernest Herrero; i Fina Corredor, dietista i nutricionista.

La resta de sessions programades són les següents:

- Apunts sobre alimentació (13 de febrer)
- Taller pràctic d’alimentació (20 de febrer)
- Ús de recursos sanitaris (27 de febrer)
- Envelliment (5 de març)
- Cuidem cuidadors / Tècniques de relaxació (12 de març)
- Salut i rumors (19 de març)
- Prevenció d’accidents (26 de març)
- Exercicis passius (2 d’abril)
- Taller d’emocions (16 d’abril)
- La solitud té recurs social? (30 d’abril)
- Taller de memòria (7 de maig)
- Hipopressius (14 de maig)
- Autocures (21 de maig)
- Farmaciola (28 de maig)
- La sexualitat no es jubila (4 de juny)
- Cloenda (11 de juny)

Totes aquelles persones que estiguin interessades a assistir a alguna de les sessions s'han d'inscriure al taulell del centre d’atenció primària o bé poden trucar al telèfon 935 884 555.