Rubí comparteix el projecte 50/50 a la cimera ChangeNow de París

L'alcaldessa i els regidors Moisés Rodríguez i Andrés Medrano s'han desplaçat a la capital francesa a la Cimera ChangeNow que s'està duent a terme aquests dies

Rubí comparteix el projecte 50/50 a París
Rubí comparteix el projecte 50/50 a París | Ajuntament de Rubí
Redacció
31 de gener del 2020
Actualitzat el 01 de febrer a les 14:45h
L'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, i els regidors de Projecció de Ciutat, Moisés Rodríguez, i de Medi Ambient, Andrés Medrano, participen aquests dies a la Cimera ChangeNow que se celebra a París, i en la qual ha tingut lloc la trobada d'algunes ciutats signants del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses pel clima i l'energia.

L’organització ha convidat una delegació rubinenca a compartir l’experiència educativa del projecte 50/50 que impulsa el servei Rubí Brilla, i en el marc d'aquesta reunió també s'han establert contactes amb altres ciutats europees per la futura participació conjunta en projectes finançats per la Unió Europea.

"Rubí va ser un dels primers municipis a sumar-se al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel clima i l’energia i, a través del 50/50, impulsem un mètode d’estalvi i conscienciació que estem segurs que pot ajudar a combatre l’emergència climàtica a ciutats de tot el món", diu l’alcaldessa.

La cimera ChangeNow s'ha pensat com un espai per compartir projectes i experiències entre les persones assistents, i també ofereix debats sobre malbaratament alimentaci, mobilitat sostenible, reducció i reciclatge de plàstics i solucions tecnològiques per reduir la petjada de carboni.

És la segona vegada en aquest nou mandat que una delegació de Rubí viatja fora de la ciutat per compartir aquest projecte. La primera va ser el passat mes d'octubre, amb motiu de la Cimera Mundial pel Clima que se celebrava a Madrid.