Aterra a la biblioteca l'exposició fotogràfica «Senegal: terra fèrtil. Cultivant oportunitats»

La mostra de l'ACPP s'inaugura avui, 4 de febrer, a les 18 h i es podrà veure fins al dia 18 del mateix mes

Un poblat del Senegal
Un poblat del Senegal | ACDB
Redacció
04 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:50h
L’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) ha organitzat l’exposició fotogràfica Senegal: terra fèrtil. Cultivant oportunitats, que es podrà visitar fins al 18 de febrer. Es tracta d'una mostra en el marc del projecte de cooperació per contribuir a la millora de les condicions de seguretat alimentària de la comunitat rural de Casamance (Senegal), amb el suport de l’organització Kalounaye, una organització d’agricultors consolidada del territori. 

Senegal: terra fèrtil. Cultivant oportunitats és una aproximació visual que comença amb una contextualització sobre el concepte de seguretat alimentària i el Senegal i continua amb la descripció de diferents àmbits vinculats a la seguretat alimentària, com la terra, l’aigua, l’agricultura, la pesca, la ramaderia, el mercat, la cuina i els costums, tot finalitzant amb una explicació concreta del projecte.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest dimarts, 4 de febrer, a les 18 h al vestíbul de la Biblioteca Mestre Martí Tauler i anirà a càrrec de Juanan Montero, tècnic d’intervenció social de l’Assemblea de Cooperació per la Pau.