La UP Les Torres-Rubí, campions de la Lliga Catalana de Petanca

La fundació dona el tret de sortida a la temporada del 25è aniversari amb aquesta gran celebració

El primer equip de la UP Les Torres-Rubí, campions de la Lliga Catalana
El primer equip de la UP Les Torres-Rubí, campions de la Lliga Catalana | UP Les Torres-Rubí
Redacció
04 de febrer del 2020
El primer equip de la UP Las Torres-Rubí s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana aquest diumenge. Per primera vegada el títol de la Lliga de petanca es decidia en un play-off en el qual s'havien classificat els quatre millors equips de la fase regular: Gran Via de l'Hospitalet, Castelldefels, Badalona i la UP Les Torres-Rubí.

Els rubinencs es van haver d'enfrontar a les semifinals al campió de la lliga regular, el Gran Via de l'Hospitalet, finalitzant el partit amb un resultat molt ajustat, 4 a 5, però que els va permetre jugar la final contra l'equip de Castelldefels. 

Així doncs, el segon (Castelldefels) i el quart classificat (UP-Les Torres Rubí) a la lliga regular van celebrar una gran final en què els rubinencs es van imposar des de l'inici, posant punt final al partit amb el marcador a 5 a 1. 

Sis temporades després de perdre la Lliga Catalana, els jugadors de la UP Las Torres-Rubí donen el tret de sortida a la temporada del 25è aniversari de la fundació alçant la copa de campions.