L'AEUR ofereix una conferència sobre «La ciutat intel·ligent»

La segona sessió del Seminari "Les tecnologies de la Intel·ligència Artificial" tindrà lloc aquest dijous a les 18 h a l'Ateneu Municipal

Una conferència de l'AEUR a l'Ateneu Municipal
Una conferència de l'AEUR a l'Ateneu Municipal | AEUR
Redacció
06 de febrer del 2020
Aquest dijous, 6 de febrer, a les 18 h, l'Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) organitza la segona conferència del Seminari Les tecnologies de la Intel·ligència Artificial a l'Ateneu Municipal.

Agustí Argelich, enginyer de telecomunicacions per URL i fundador i director d’Argelich Networks, serà l'encarregat d'impartir aquesta xerrada sota el títol La Ciutat Intel·ligent. Aquest concepte, o dit també smart cities, fa referència a aquella ciutat que mitjançant l’ús de la tecnologia, proporciona serveis tradicionals i resol qüestions urbanes. Una ciutat intel·ligent és la que, entre altres coses, facilita la mobilitat, millora els serveis socials, és sostenible i dóna veu als ciutadans. Així doncs, Argelich basarà la seva explicació, principalment, en com poden ajudar aquestes ciutats a millorar la qualitat de vida de les persones.

La tercera i última sessió del seminari serà la del mes de març a càrrec del rubinenc Joan Manel Tresserres, exconseller de Cultura, que parlarà de la cinquena generació de tecnologies de telefonia mòbil i el Big Data.