Òmnium Rubí organitza una calçotada de germanor

El dinar se celebrarà a la masia Can Ramoneda amb l'objectiu de donar-se a conèixer als nous socis i "fer créixer l’entitat amb noves idees"

Redacció
07 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:41h
L'entitat Òmnium Cultural de Rubí està de celebració i és que ha crescut en nombre de socis a la ciutat, superant els 1000 afiliats. És per això que, amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca de l'entitat als nous socis i amics simpatitzants, han organitzat una trobada col·lectiva que consistirà en un espai de treball per aportar noves idees, suggeriments i propostes de millora. També servirà per fer balanç del curs passat i establir nous reptes pel present. 

La jornada, que també comptarà amb diversos tallers al voltant de la llengua, la cultura, la cohesió social i el país, començarà a les 11 h i clourà a les 14 h del migdia amb un dinar de germanor de calçots i carn a la brasa oberta a tots els socis i simpatitzants. 

La trobada serà el dissabte 15 de febrer a la masia de Can Ramoneda, al camí de Sant Muç, i el dinar té un cost simbòlic de 5 euros. 

"Som una Junta que treballa amb il·lussió, tossudament decidida a arribar a cada petit racó d’aquesta ciutat i per això volem seguir creixent amb tots vosaltres", han explicat els membres d'Òmnium Rubí.