CARNAVAL 2020

Obertes les inscripcions per al Concurs de comparses de Carnaval 2020

El 22 de febrer, en el marc de la tradicional rua, es reconeixeran els tres millors grups amb 1.400 €, 700 € i 400 € respectivament

per RubiTV.cat , 10 de febrer de 2020 a les 11:30 |
El Concurs de comparses es resol en el marc de la rua de Carnaval | Lali Puig
Arriba el Carnaval 2020 i, com sempre, Rubí comptarà amb el Concurs de comparses, que se celebrarà el proper 22 de febrer en el marc de la tradicional rua. Les inscripcions per participar ja estan obertes i es pot apuntar qualsevol col·lectiu format per un mínim de cinc persones.

El jurat, integrat per diverses persones vinculades al teixit associatiu local i al món de l’animació cultural, puntuarà les comparses segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i el suport d’elements com vehicles i carrosses. Per facilitar la valoració, els grups participants hauran d’anar identificats amb un rètol i, com que el jurat es passejarà d’incògnit, hauran de fer coreografies o figures en moviment durant tot el recorregut.


Les inscripcions es poden fer fins al dilluns 17 de febrer a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). La convocatòria i les bases del certamen ja es poden consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, on també es pot trobar la sol·licitud d'inscripció.

Aquelles persones que vulguin participar en la rua del 22 de febrer o a la matinal del 23 de febrer, especialment pensada per a la infància, sense participar en el concurs també han de comunicar-ho mitjançant la mateixa sol·licitud a qualsevol de les dues OAC.


Aquest any es reconeixeran els tres millors grups amb 1.400 €, 700 € i 400 € respectivament. Els premis del Concurs de comparses de Carnaval es lliuraran el dimarts 25 de febrer a les 19.30 h a l’auditori del Museu Municipal Castell (MMUC).

Recordem, a més, que l'EdRa ja ha posat en marxa el 33è Concurs de Màscares, en què totes aquelles persones a partir de quatre anys que vulguin participar han de lliurar la seva obra entre el 10 i el 14 de febrer. 

 

Participació