Abril García, Silvia Gaju, Pamela Martínez, Cristina Roman i Mercè Ametller reben el Premi Santa Águeda

Amb aquests guardons, el Centro Aragonés de Rubí reconeix la trajectòria de dones rubinenques en l'àmbit social, econòmic, comunicatiu, cultural i esportiu

Les cinc rubinenques premiades pel Centro Aragonés de Rubí
Les cinc rubinenques premiades pel Centro Aragonés de Rubí | Localpres
Redacció
10 de febrer del 2020
El Centro Aragonés de Rubí ha celebrat aquest dissabte el lliurament de la 16a edició dels Premis Santa Águeda a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Amb aquests guardons, l'entitat reconeix la trajectòria de dones rubinenques en l'àmbit social, econòmic, comunicatiu, cultural i esportiu.

Les dones premiades enguany han estat: Abril García, autora del llibre El mechero de la vida, en àmbit cultural; Silvia Gaju, directora de l'empresa Sonder Regulación, en l'àmbit empresarial; Pamela Martínez, periodista de Ràdio Rubí, en l'àmbit comunicatiu; Cristina Roman, cuidadora de persones amb diversitat funcional dels pisos tutelats de Ca n'Alzamora, en l'àmbit social, i Mercè Ametller, jugadora del CEB Sant Jordi, en l'àmbit esportiu.

L'acte, que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i les regidores de Polítiques d'Igualtat, Yolanda Ferrer, i Comunicació, Annabel Cuesta, també ha servit per presentar el llibre Mujeres de Rubí. Premios Santa Águeda, de la rubinenca Núria Julià.

El llibre és un recorregut per la trajectòria personal i professional de les 95 dones que han rebut el Premi Santa Águeda fins a l'any passat. La publicació també repassa la història del Centro Aragonés de Rubí que és l'entitat que promou anualment els guardons.