L'Ajuntament recula i cedeix El Celler per celebrar el No Woman No Fest 2020

El festival tindrà lloc el dia 7 de març i té com a objectiu donar visibilitat a la dona artista

El festival No Woman No Fest de l'any 2019 es va celebrar al Celler
El festival No Woman No Fest de l'any 2019 es va celebrar al Celler | La SoniK
Redacció
10 de febrer del 2020
Fa tres dies, La SoniK va anunciar la cancel·lació del festival No Woman No Fest 2020 perquè l'Ajuntament de Rubí no els va cedir El Celler. Segons van explicar, el Consistori va oferir la possibilitat de fer el festival en una plaça de la ciutat però això implicava renunciar a algunes de les activitats programades i s'hi van negar.

Davant d'això i de les múltiples queixes de la ciutadania a través de les xarxes socials, finalment l'Ajuntament ha decidit cedir El Celler per tal de poder celebrar el festival. La SoniK ha emès un comunicat en el qual agraeixen "el gest de què el Celler torni a ser l’equipament que aculli aquest esdeveniment, ja que així estava pensat d’arrel", però també han dit que "ens entristeix i decep com s’ha arribat a la decisió".

L'entitat organitzadora també ha volgut recordar una vegada més que "el nostre objectiu com a entitat sempre ha sigut, és i serà l’organització, producció i realització d’esdeveniments musicals, dotant a la ciutat d’espais on els artistes puguin expressar-se i on es pugui potenciar el panorama musical i artístic més alternatiu al nostre municipi i comarca". 

Així doncs, el festival No Woman No Fest se celebrarà el dissabte 7 de març. Durant tot el matí, en els diferents espais de l'equipament municipal, s'oferiran activitats molt diverses, emmarcades dins la programació del Dia Internacional de la Dona. Com no podria ser d'una altra manera, l'objectiu d'aquest festival és donar visibilitat a la dona artista i educar i conscienciar a la ciutadania en el fet que les dones també tenen un paper molt important en totes les disciplines de l'art.