DSV esperar facturar més de 15.000 milions d'euros després de la fusió amb Panalpina

L'empresa té la seu a Rubí i preveu la contrucció d'un nou centre a Molins de Rei

L'empresa DSV a Rubí
L'empresa DSV a Rubí | Rubiempresa
Redacció
12 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:47h
DSV, una empresa d'origen danès que es dedica al transport i la logística, té la seu a Rubí i dona  feina a mig miler de persones a Catalunya, dels 2.000 treballadors a l'Estat. De fet, el grup DSV està present en 90 països de tot el món i disposa de 60.000 treballadors repartits en 1.500 oficines i centres logístics d'arreu del món.

La companyia ha anunciat la seva fusió amb l'empresa Panalpina, que serà una realitat aquest any després d'haver rebut les autoritzacions de les autoritats de la competència a Dinamarca i Suïssa, d'on són originàries les dues empreses. En total, el nou grup compta amb més de 315.000 metres quadrats d'instal·lacions repartides per tot l'Estat.

El nou grup logístic, líder en el transport de mercaderies, espera facturar uns 15.500 milions d'euros. A més, al llarg de l'any obrirà un nou centre a Molins de Rei, que comptarà amb una superfície de 46.000 metres quadrats, i un altre a Saragossa, de 12.000 metres quadrats. 

La filial aèria i marítima del grup danès a l'Estat integrarà la major part de les activitats de l'antiga Panalpina Transports Mundials, optimitzant instal·lacions i suprimint duplicitats, i enfortirà les divisions DSV Air&Sea, DSV Road Spain i DSV Solutions Spain.

Segons han informat fons de la DSV, el procés de fusió comportarà una redefinició de les diferents àrees de treball del nou grup, que passarà a anomenar-se DSV, i la companyia donarà servei a clients de sectors com l'automoció, retail, productes de consum, sector industrial, tèxtil, alimentació, energies renovables, químics, petrolis i béns d'equip, entre d'altres.