Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc «La gran onada» a Sant Cugat

El fil conductor de l'últim disc del grup gironí és l'aigua, amb "infinitats" de lectures com la climàtica, la social o la política

Sopa de Cabra presenta nou disc després de dos anys de silenci
Sopa de Cabra presenta nou disc després de dos anys de silenci | Sopa de Cabra
Sergi Baixas
12 de febrer del 2020

Sopa de Cabra torna als escenaris amb la presentació del seu nou àlbum "La gran onada" que sortirà el 28 de febrer. Es tracta del desè disc d'estudi del grup de Gerard Quintana que té com a fil conductor el concepte de l'aigua; "l'element més transformador del mar" que evoca "infinitats de lectures" com la climàtica, política o social. Sant Cugat del Vallès, Vic i Granollers són els tres darrers municipis que s'acaben d'afegir a la gira de presentació del nou disc a part de les, ja previstes, quatre capitals catalanes.

Feia quatre anys que el grup gironí no publicava cançons noves i en feia dos que no feien cap concert oficial. Després de l'estrena al novembre de Farem que surti el sol, cançó dedicada a la tasca de l'ONG Open Arms, aquest dimecres a mitjanit Sopa de Cabra avançarà tres noves cançons del seu desè àlbum, que s'esperava per abans de la primavera.

Nous concerts

La gira de presentació del nou disc del grup gironí començarà el 14 de març al Cruïlla de Primavera en un concert al Poble Espanyol de Barcelona. Continuarà el 27 de març al Teatre la Llotja de Lleida, el 4 d'abril a l'Auditori de Girona (amb totes les entrades exhaurides), i el 18 d'abril al Tarraco Arena de Tarragona. A aquestes dates s'hi sumen els concerts a l'Atlàntida de Vic el 21 de novembre, a l'Auditori de Granollers el 17 d'octubre, i al Teatre Auditori de Sant Cugat el 18 de desembre.