SORTEIG d'una invitació doble per veure «El Cicle Vital»

La versió en català de l’aclamadíssim musical de Broodway El Rey León arriba a La Sala el diumenge 22 a les 19 h

Redacció
10 de març del 2020
Una escena de l'espectacle d''El Cicle Vital'
Una escena de l'espectacle d''El Cicle Vital' | 9’s a Cors Teatre
El proper diumenge, 22 de març, a les 19 h, el Teatre Municipal La Sala acollirà la versió en català de l’aclamadíssim musical de Broodway El Rey León a càrrec de la companyia 9’s a Cors.

Maria Torras dirigeix, tradueix i adapta aquest espectacle amb la col·laboració del conegut director musical i pianista Marc García. El musical compta amb un total de 22 actors, veus i música en directe i, entre el repartiment, hi ha el rubinenc Carlos Franganillo i l’actor i director Benjamí Conesa, premi butaca millor actor de musical en 2004. 

RubiTV.cat sorteja dues invitacions dobles per anar a veure el musical entre els seus lectors i seguidors a les xarxes socials.

El Cicle Vital relata la història d'en Simba, un cadell de lleó hereu del tron de la sabana que a causa d’un accident provocat pel seu malvat oncle Scar, és desterrat injustament. Lluny de la seva llar, en Simba farà amistat amb el Timón i en Pumba, que es convertiran en la seva família i l’ajudaran, juntament amb la Nala a recuperar el tron que legítimament li correspon i que li va ser arrabassat per l’Scar i les hienes després de la mort d’en Mufasa.

Un espectacle musical de caràcter familiar que fomenta valors com l’amistat, la responsabilitat, el respecte a la natura i que demostra la vinculació de cada un de nosaltres amb les nostres arrels, fent-nos formar part del gran Cicle Vital.

Les entrades tenen un preu de 15 €.

Com pots participar en el sorteig?

El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula 'REI LLEÓ' i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors

El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim dijous, 19 de març, a les 10 h i si el guanyador o guanyadora has estat tu, t'ho comunicarem pel mateix canal pel qual has participat en el sorteig.