El futur, la temàtica de la celebració del Carnaval al Pinar

Les persones que assisteixin a la gran festa del divendres 21 de febrer han d'elaborar les disfresses amb materials reciclats

La temàtica de la festa de l'any passat va ser els animals
La temàtica de la festa de l'any passat va ser els animals | Ajuntament de Rubí
Redacció
18 de febrer del 2020
Els veïns i veïnes del barri del Pinar celebraran el Carnaval el divendres 21 de febrer amb una festa oberta a tota la ciutadania, una iniciativa del Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar. Aquest any la temàtica de les disfresses ha de ser futurista i, tant el vestuari com els complements, s’han d’elaborar amb materials reciclats.

La festa s’iniciarà a les 17.30 h amb una rua pel barri que sortirà i acabarà a la plaça de davant del Centre Cívic La Cruïlla. Després de la desfilada, s’oferirà berenar, música i un taller de màscares i antifaços que han preparat els i les joves del Centre Obert Compartir. A més, el grup de joves del Pinar i les educadores del projecte Rubijove als barris han preparat una activitat de dinamització sota el títol Racó del futur a través de la qual els assistents podran enganxar els seus desitjos pel futur en un cor gegant.  

La celebració del Carnaval al barri és una tradició del Pinar que, a través del treball en xarxa de les diferents entitats del barri, fomenta la cohesió social dels veïns i veïnes i facilita la integració de les persones nouvingudes. La proposta també pretén atraure persones d’altres punts de Rubí i donar-los a conèixer les accions que es desenvolupen en aquesta zona de la ciutat i enfortir el sentiment de pertinença de les persones que ja viuen al barri.