Gerard Villarejo, campió de la Minicopa del Rei de bàsquet amb el Barça

El FC Barcelona, amb el rubinenc i estudiant de secundària a l'Escola Montserrat, s'emporta a casa aquest reconeixement després de vuit anys sense guanyar-lo

El Barça, campió de la Minicopa del Rei de bàsquet
El Barça, campió de la Minicopa del Rei de bàsquet | ACB Photo
Redacció
20 de febrer del 2020
El rubinenc i estudiant de secundària a l'Escola Montserrat, Gerard Villarejo, s'ha proclamat campió de la Minicopa del Rei de bàsquet amb el FC Barcelona, que es va disputar a Màlaga durant la setmana passada. Els joves blaugranes es van imposar al Reial Madrid per 65 a 67 en una gran final al pavelló Martín Carpena.

El partit va estar molt igualat, tant que en el primer quart el Barça deixava el marcador a 18-18. En el segon quart els blaugranes van aconseguir distanciar-se dels seus rivals només per 26-28, i va ser en el tercer quart en que els joves del Barça van aconseguir arribar a un marcador de 47-53. Tot i això, el Reial Madrid va empatar a 60 en els darrers minuts del partit, però, en els últims 15 segons, el Barça va fer dos punts més, proclamant-se campió amb 67 punts.

El rubinenc Villarejo va anotar 9 punts en els 18 minuts que va estar sobre el parquet.

Els blaugranes trenquen així l'hegemonia que va començar el Madrid en l'edició de Vitòria l'any 2013. Des de llavors, només ells s'havien emportat el títol fins a sumar set consecutius. El Barcelona, que no guanyava des de feia vuit anys, veu recompensat el treball emportant-se la Minicopa del Rei a casa.

Gerard Villarejo, el rubinenc del Barça Foto: Cedida