Centenars de persones gaudeixen del Carnaval a Rubí

La Rua va servir per presentar la nova bèstia de foc dels Diables de Rubí

Una vintena de comparses van participar a la Rua de Carnaval de Rubí
Una vintena de comparses van participar a la Rua de Carnaval de Rubí | Marta Casas
23 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:27h


Centenars de persones van tornar a sortir ahir als carrers de Rubí per gaudir d'una nova edició del Carnaval, amb una Rua per la qual van desfilar una vintena de comparses amb una gran varietat de temàtiques de disfresses: astronautes i cossos estelars, personatges de pel·lícules com El Mag d'Oz o Coco, abelles, esquimals...

A banda de les disfresses, la Rua de Carnaval va servir per presentar en societat la nova bèstia de foc dels Diables de Rubí. La Rua també va comptar amb una comparsa feminista, una manada de llobes que van cridar consignes contra el patriarcat durant la seva desfilada.

Després de la desfilada, tots els assistents van poder gaudir d'una tassa de xocolata calenta a la plaça Doctor Guardiet, i un ball de comparses amenitzat per Dj Enka, i ja a la nit, d'un ball de Carnaval que es va celebrar, per segon any consecutiu, al Celler.

La comparsa guanyadora d'enguany es donarà a conèixer el proper dimarts, 25 de febrer, en un acte públic a les 19.30h al Museu Municipal Castell.