Cali i el Dandee i Miki Núñez, entre els artistes que actuaran pel festival «Los 40 Primavera Pop»

El macroconcert serà el proper 4 d'abril a l'Escardívol, i gratuït com en les anteriors edicions

El trerrassenc Miki Nuñez trepitjarà l'escenari de l'Escardívol
El trerrassenc Miki Nuñez trepitjarà l'escenari de l'Escardívol | LOS40
24 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:13h
El festival LOS40 Primavera Pop arriba per quart any consecutiu a Rubí, que aquest any tindrà lloc el dissabte 4 d'abril, a partir de les 20 h a l'Escardívol.

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i LOS40, comptarà amb un gran èxit comercial: Cali i el Dandee, Bombai, Ana Guerra, Alba Reche, Kexxy Pardo, Sinsinati, Miki Núñez, Natalia Lacunza, Pol Granch, Ana Mena, David Otero, Dani Fernández, Reik, 31 Fam, Amber Figueroa, Emlan i For You són les 17 veus que posaran ritme al festival. 

Entre els més destacats hi podem trobar:

Cali i el Dandee, el duo colombià de música pop format pels germans Mauricio Rengifo i Alejandro Rengifo, trepitgen per primera vegada la ciutat de Rubí amb alguns dels seus majors èxits com Volver, Move Your Body, Lento, La Muda i Yo te esperaré. El seu tema més famós Yo te esperaré va ser número u en iTunes Espanya i el seu vídeo va ser vist per més de 50 milions de persones a YouTube. També va ser el segon vídeo més vist a Youtube l'estat espanyol el 2011.

Bombai, format per Javi Fernández (veu), Vicente Cervera (guitarra elècrica) y Ramón García (guitarra acústica), és el responsable d'èxits com Solo si es contigo o la més recent Vuela, una de les cançons d'aquest passat estiu de l'estat espanyol. Ambdues han aconseguit arribar al número u de LOS40 pero no són els seus únics èxits. Acaben de col·laborar amb Soraya pel seu disc Luces y sombras i tenen altres hits com Superhéroes amb el que segueixen demostrant el seu so més personal influenciat pel mar i la cultura del surf.

Ana Guerra torna a repetir a l'escenari de Rubí per tercer any. La cantant tornarà a fer vibrar el públic amb temes del seu primer disc, Reflexión, que recull alguns dels seus èxits anteriors, com Ni la hora, Bajito i Lo Malo (Remix).

Miki Nuñez, el concursant terrassenc d'OT 2018 i representant d'Espanya al Festival d'Eurovisión 2019, presentarà a Rubí el seu primer treball discogràfic, Amuza, un àlbum ple de matisos que inclou cançons a ritme de soul, ska, reggae i pop llatí. Després de la bona recepció que va tenir amb Celébrate, el seu primer single i carta de presentació del disc, Miki ha aconseguit que el seu àlbum debuti en el número u en la llista de ventes a l'estat espanyol i el número dos en la llista d'streaming. 

També pujaran a l'escenari Alba Reche i Natalia Lacuzna, també concursants d'OT 2018. Natalia Lacuzna podrà presentar els grans èxits del seu primer àlbum Otras Alas, amb el qual va aconseguir posicionar-se en el top u en llistes de ventes d'àlbums durant la primera setmana de publicació del disc, a més d'aconseguir un disc d'or. Per la seva banda, Alba Reche també portarà les cançons del seu primer treball discogràfic Quimera, publicat el mes d'octubre de 2019.

L'accés al festival serà gratuït, com les anteriors edicions.