«Apollo XXV», de l'Escola 25 de setembre, guanya el concurs de comparses de Carnaval

La segona i tercera classificades han estat "La Torre d'Oz", de la Torre de la Llebre; i "Coco", de l'escola Balmes

L'AFA del 25 de setembre guanya el concurs de comparses de Carnaval 2020 amb
L'AFA del 25 de setembre guanya el concurs de comparses de Carnaval 2020 amb | Localpres
Redacció
26 de febrer del 2020
La comparsa Apollo XXV, de l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola 25 de setembre, ha estat la guanyadora del concurs de comparses de Carnaval d'enguany.

Així ho va fer públic ahir el jurat, format per membres de l'entitat Les Anades d'Olla, que va passejar-se d'incògnit pel recorregut de la Rua, i que ha decidit els guanyadors puntuant les comparses segons diversos criteris, com el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, el suport d'elements com vehicles o carrosses i l'ambient musical.
 

La segona i tercera classificades han estat La Torre d'Oz, de l'AMPA de la Torre de la Llebre, basada en els personatges de la famosa pel·lícula El mag d'Oz, i la tercera ha estat Coco Balmes, de l'AMPA del Col·legi Balmes, també insipirada en una pel·lícula, Coco, i el Dia dels Morts Mexicà.

Enguany, s’ha doblat la dotació econòmica del concurs. Així, els grups guanyadors rebran 1.400 euros, 700 euros i 400 euros respectivament. Els tres grups premiats es van donar a conèixer ahir al vespre en un acte al Museu Municipal Castell (MMUC).