El CN Rubí femení disputarà la Copa de la Reina aquest cap de setmana

És la sisena vegada consecutiva que el femení de waterpolo es classifica per la Copa

El CN Rubí es torna a classificar per la fase final de la Copa de la Reina
El CN Rubí es torna a classificar per la fase final de la Copa de la Reina | CN Rubí
Redacció
28 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:00h
L'equip absolut femení del Club Natació Rubí disputarà novament la fase final de la Copa de la Reina. Serà la sisena vegada consecutiva que les noies aconsegueixen classificar-se per aquesta fase final.

La Copa de la Reina es disputarà aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Sabadell, vigent campió de la competició i que ja en suma quinze al seu palmarès. Pel què fa al CN Rubí, des de la seva tornada a la Divisió d'Honor la temporada 2013-2014, ha disputat totes les fases finals de la Copa, incloses dues semifinals consecutives.

La resta d'equips que disputaran la Copa de la Reina seran el CN Mataró, el CE Mediterrani, l'Astralpool CN Sabadell, el CN Sant Andreu, el CN Terrassa, el CN Boadilla i el CN Sant Feliu.

Els enquadraments i horaris de la Copa de la Reina

El sorteig realitzat aquest dimecres ha fet que el CN Rubí s'enfronti als quarts de final amb el CN Sant Andreu, en un partit que tindrà lloc a les 18.30h. Abans s'hauran disputat el CN Mataró - CN Terrassa, i també el CN Sant Feliu - CN Boadilla, d'on en sortiran els primers semifinalistes. El darrer partit serà entre l'Astrapool CN Sabadell, vigent campió, i el CE Mediterrani. Els guanyadors d'aquests dos darrers partits passaran a la segona semifinal.

Així, el dissabte 29 de febrer es disputaran les semifinals, la primera a les 17h i la segona, a les 18.30h, i els guanyadors de les dues semifinals lluitaran pel títol de la Copa de la Reina el diumenge, 1 de març, a les 12h.