Una tripleta de la UP Les Torres Rubí, quarta al Campionat de Catalunya

A falta de confirmació oficial, els jugadors rubinencs disputaran el Campionat d'Espanya a Pontevedra

Una tripleta rubinenca aconsegueix el quart lloc al Campionat de Catalunya
Una tripleta rubinenca aconsegueix el quart lloc al Campionat de Catalunya | UP Las Torres - Rubí
Redacció
27 de febrer del 2020
Nova alegria per als jugadors de la UP Les Torres Rubí, que continuen aconseguint bons resultats en competicions nacionals. El cap de setmana passat, la UP Les Torres Rubí va participar amb tres tripletes a les finals del Campionat de Catalunya que es va disputar a les instal·lacions de La Magòria. Dues tripletes participaven en primera categoria, i una, en segona.

Una de les tripletes de primera categoria, formada per José Manuel Ruiz, Alberto Giménez, Óscar Marchs i Jordi Vicente van finalitzar en quart lloc la seva participació, aconseguint el passi a semifinals després de superar el Castelldefels i El Prat; però perdent-la després davant del Gran Via de l'Hospitalet, i perdent també el partit de consolació davant del Sant Pol.

Malgrat aquest resultat, i a manca de confirmació oficial, els rubinencs podran disputar el Campionat d'Espanya que tindrà lloc properament a Nigran (Pontevedra).

Pel què fa a les altres tripletes, la formada per Josele Delgado, Ignacio Egea i Sergio García, de primera categoria, no va passar el tall del matí, perdent davant del Sant Pol i el Gran Via; la mateixa sort que la de segona categoria, formada per Christian Haro, Joan Parra i Sergi Valverde.