La 7a edició del BFAST Duatló de Rubí, seu del Campionat de Catalunya Absolut

Rubí acollirà més de 500 esportistes el diumenge 22 de març en una de les duatlons més reconegudes del territori

El 22 de març arriba la BFAST Duatló de Rubí
El 22 de març arriba la BFAST Duatló de Rubí | Club Natació Rubí
Redacció
28 de febrer del 2020
El Club Natació Rubí organitza, des de fa set anys, la BFAST Duatló, escollida l'any 2014 com la 2a millor duatló nacional als premis Finixer, i una de les proves més importants de les que transcorren pels carrers de la ciutat. Gràcies a aquests reconeixements, enguany, la prova ha estat escollida per ser la seu del Campionat de Catalunya Absolut de Duatló de carretera.

La cita serà el 22 de març i els veïns i veïnes de Rubí podran gaudir a partir de les 9 h d’una competició que es tornarà a disputar en distància sprint, amb un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km, 20 km de ciclisme per la carretera comarcal C-1413a i 2.5 km per finalitzar la prova.

La novetat d'aquesta 7a edició és la incorporació d’una Duatló Infantil per a nens i nenes d'entre 7 i 14 anys que tindrà lloc després de la prova, rellevant la Triatló Infantil que ha realitzat el club a l’estiu durant els últims anys. L’objectiu d’aquesta novetat és agrupar totes les proves de duatló i triatló per fer del cap setmana una gran festa de duatló a la ciutat.

El Club Natació Rubí espera que en la gran festa esportiva hi participin 400 persones en el cas dels adults i 150 esportistes en el cas de la prova infantil. La cita compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i Sant Cugat del Vallès, la Federació Catalana de Triatló, la Policia Local de Rubí, el Servei Català de Trànsit i diferents associacions de la ciutat. A més, per aquesta edició el club necessita la col·laboració de més de 150 voluntaris.

Un any més, la marca de roba esportiva BFAST donarà nom al Duatló de Rubí com a principal patrocinador d'una de les proves esportives més importants de la ciutat.

Les inscripcions per participar en la BFAST Duatló o per col·laborar com a voluntari estan obertes fins el 19 de març i s'han de fer a travès de la pàgina web