El CN Rubí es queda a semifinals de la Copa de la Reina

Bea Ortiz, subcampiona de la Copa del Rei amb el CN Terrassa

NacióSabadell
02 de març del 2020
Actualitzat a les 18:23h
El CN Rubí es queda a les semifinals de la Copa de la Reina
El CN Rubí es queda a les semifinals de la Copa de la Reina | CN Rubí
El Club Natació Rubí es va quedar a les semifinals de la Copa de la Reina, que s'han disputat a les instal·lacions de Can Llong, a Sabadell, aquest cap de setmana.

Les noies de David Martín van superar el seu primer rival als quarts de final, el CN Sant Andreu, per 10 gols a 11, i amb un gol de la jove promesa de l'equip, Ariadna Ruiz, a 2 segons del final. I és que el partit va estar molt igualat des del primer moment, però una bona estratègia del Rubí aprofitant molt bé els contraatacs va donar-los la victòria i l'accés a semifinals.

A les semifinals, les rubinenques s'enfrontaren al poderós CN Sabadell, que va aconseguir un gran avantatge des de l'inici del partit, i va acabar vencent còmodament el Rubí per 19 gols a 6.

A la final, el CN Sabadell es trobaria amb el valent CN Terrassa de Bea Ortiz, i aconseguiria el quart títol consecutiu després d'un partit agònic que es va resoldre als penals. Al final del partit, es va produir una polèmica amb l'entrega de medalles, i és que les jugadores del CN Terrassa les van rebre en bosses de plàstic, fora del podi i en un racó de la piscina.