SORTEIG de dues invitacions dobles per veure «T'estimo si he begut»

T'estimo si he begut
T'estimo si he begut | Teatre Poliorama
Redacció
06 de març del 2020
Actualitzat el 09 de març a les 19:45h
El proper dijous, 12 de març, la funció T'estimo si he begut, d'Empar Moliner i David Selvas, i amb Mamen Duch, Marta Pérez, Àgata Roca, Carme Pla, David Bages, Mercè Martínez i Ernest Villegas (Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal), arriba a Rubí.

Segons expliquen els propis autors, "hem triat els contes més divertits (també n'hi ha algun de tristot, sí, no s’ha pogut evitar)" del llibre homònim d'Empar Moliner per representar a l'escenari. T'estimo si he begut (Quaderns Crema, 2004) és un llibre de retrats, entre còmics i amargs, de la vida moderna: un grup feminista que organitza una xerrada contra la discriminació, un home que s'enfada amb el seu nòvio després de somiar que l'enxampa al llit amb un altre, una parella que assisteix al curset obligatori per pares adoptius...

Com pots participar en el sorteig?

El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula BEGUT i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors

El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim dimarts, 10 de març, a les 10 h i si el guanyador o guanyadora has estat tu, t'ho comunicarem pel mateix canal pel qual has participat en el sorteig.