SORTEIG de dues invitacions dobles per veure «36+1» a La Sala

Aquest dissabte, 14 de març, a les 21h

L'actriu Maria Pla
L'actriu Maria Pla | Ajuntament de Rubí
Redacció
09 de març del 2020
Aquest dissabte, 14 de març, el teatre municipal La Sala serà l'escenari de la interpretació de l'obra 36+1, de Ricard Creus, i amb Maria Pla, de la companyia Inútils Mots; i RubiTV.cat realitzarà un sorteig de dues invitacions dobles per anar a veure l'espectacle.

36 poemes a partir del 36, de Ricard Creus (Barcelona, 1928) és una visió íntima dels fets que es van produir a partir del 18 de juliol de 1936, i en què l'autor, que aleshores era un nen, parla en primera persona sobre la guerra, la postguerra i la lluita silenciosa que va dur a la recuperació de les llibertats democràtiques.

L'actriu Maria Pla ha teatralitzat aquests poemes de Ricard Creus, fent una selecció de 15 peces i afegint-ne també una d'Ovidi Montllor - d'aquí el +1 del títol de l'obra.

Com pots participar en el sorteig?

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula TRENTA-SIS i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors

El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim dijous, 12 de març, a les 10 h i si el guanyador o guanyadora has estat tu, t'ho comunicarem pel mateix canal pel qual has participat en el sorteig.