SORTEIG de dues invitacions dobles per veure «Silenci... Dansa» a La Sala

Aquest diumenge, 15 de març, a les 18.30h

Imatge de l'espectacle «Silenci... Dansa»
Imatge de l'espectacle «Silenci... Dansa» | Ajuntament de Rubí
Redacció
09 de març del 2020
Aquest diumenge, 15 de març, a les 18.30h, La Xarxa porta a Rubí l'espectacle Silenci... Dansa, de la companyia Factoria Mascaró. Una obra que parla del procediment i l'acció coreogràfica a través del so de la música però també dels silencis. Des de RubiTV.cat sortegem dues invitacions dobles per assistir a l'espectacle.

Els procediments il·lustren com iniciar el treball dels diversos continguts del llenguatge de la dansa que apareixen durant l'espectacle, mentre que les accions coreogràfiques són el recurs concret, el resultat final del desenvolupament dels continguts.

El com, i el què, es combinen amb el silenci i el so de la música de diversos estils musicals.

El preu de les entrades és de 6€, 5 per als socis de La Xarxa.
 
Com pots participar en el sorteig?
 
Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula SILENCI i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors
 
El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim divendres, 13 de març, a les 15 h i si el guanyador o guanyadora has estat tu, t'ho comunicarem pel mateix canal pel qual has participat en el sorteig.