Ana Maria Martínez, escollida presidenta de la Federació del PSC Vallès Oest

La regidora terrassenca Eva Candela, Primera Secretària amb el 92% dels vots

La regidora egarenca i nova Primera Secretària de la Federació Vallès Oest del PSC, Eva Candela.
La regidora egarenca i nova Primera Secretària de la Federació Vallès Oest del PSC, Eva Candela. | PSC Terrassa
LaTorre
09 de març del 2020
La regidora del PSC a l'Ajuntament de Terrassa, Eva Candela, va ser escollida aquest dissabte Primera Secretària de la Federació del Vallès Oest del partit, substituïnt així Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí, que continuarà formant part de l'executiva comarcal com a Presidenta. La terrassenca va aconseguir aglutinar el 92,4% dels vots dels assistents al Congrés que l'agrupació territorial va celebrar al Museu El Castell de Rubí aquest dissabte amb la presència de membres destacats del partit com José Montilla o Pere Navarro.

El Tinent d'Alcalde a l'Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler, com a Viceprimer Secretari, i la portaveu del PSC a l'Ajuntament de Castellbisbal, Dolors Conde, com a secretària d'Organització, s'incorporen a l'equip de Candela.
 

L'expresident de la Generalitat, José Montilla, també va assistir al Congrés. Foto: PSC Terrassa


El Congrés, que el va inaugurar la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Eva Granados, va aprovar per àmplia majoria l'informe de gestió realitzat per la Comissió Executiva sortint, encapçalada per la mateixa Martínez. A la reunió també es va debatre i aprovar diverses ponències polítiques sobre temes relacionats amb economia, treball, feminisme, ecologisme i educació, entre d'altres.

A la trobada també es van escollir als nous consellers nacionals de la Federació. D'aquesta manera, fins a quatre terrassencs; Josep Portero, Javi García, Josefina Soler i Luisa Carreño ocuparan el càrrec, juntament amb altres membres dels grups municipals de Rubí, Sant Cugat o Castellbisbal.
 

Diversos membres del PSC de Terrassa al Congrés de la Federació. Foto: PSC Terrassa


Als parlaments finals, Candela, va remarcar el paper de la Federació, afirmant que ha d'exercir el lideratge polític de la comarca, de la mà d'unes agrupacions "fortes" i fent d'altaveu dels membres del partit, tant dels que formen governs com dels que es troben a l'oposició, com en el cas de Terrassa. A més, la nova Primera Secretària de la secció va indicar que l'òrgan ha de ser una "corretja de transmissió de les polítiques socialistes" coordinadament amb els membres del PSC al Parlament i al Congrés.