Ja coneixem els guanyadors del sorteig de dues entrades per veure «T'estimo si he begut»

Els afortunats han participat a través de Whatsapp i Twitter

«T'estimo si he begut»
«T'estimo si he begut» | Teatre Poliorama
Redacció
10 de març del 2020
Ja coneixem els noms dels guanyadors de les dues invitacions dobles per veure, el proper dijous, 12 de març, la funció T'estimo si he begut, d'Empar Moliner i David Selvas, i amb Mamen Duch, Marta Pérez, Àgata Roca, Carme Pla, David Bages, Mercè Martínez i Ernest Villegas (Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal).

En total, en el sorteig hi han participat 145 persones entre Whatsapp, Facebook i Twitter, i la sort ha recaigut en Ivan G. R. (que ha participat via Whatsapp) i @SandraExSa (que hi ha participat via Twitter).

Segons expliquen els propis autors, per a la funció teatral "hem triat els contes més divertits (també n'hi ha algun de tristot, sí, no s’ha pogut evitar)" del llibre homònim d'Empar Moliner per representar a l'escenari. T'estimo si he begut (Quaderns Crema, 2004) és un llibre de retrats, entre còmics i amargs, de la vida moderna: un grup feminista que organitza una xerrada contra la discriminació, un home que s'enfada amb el seu nòvio després de somiar que l'enxampa al llit amb un altre, una parella que assisteix al curset obligatori per pares adoptius...