entitats

La Marxa Infantil del Centre Excursionista torna a ser un èxit

Més de 700 infants van gaudir de l'activitat, que va haver de canviar de data i format arrel de la meteorologia

per RubiTV.cat , 15 de desembre de 2018 a les 10:30 |
La Marxa Infantil torna a ser un èxit | Marta Casas i Carla Serra
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La 48a edició de la Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí, va tornar a ser tot un èxit, amb més de 700 parelles inscrites.


El canvi de format, de recorregut i de data no va suposar cap problema per l'organització, ja que es va mantenir un elevat nombre d'inscripcions i el terreny es trobava en bones condicions per a la pràctica de la regularitat, i no hi va haver cap incidència destacable.

La Marxa Infantil de Regularitat estava prevista per al 27 d'octubre, però les fortes pluges d'aquell cap de setmana van obligar a ajornar-la fins el dia 2 de desembre. A causa d'aquest canvi de data, en què es fa fosc més aviat, i també dels aiguats del novembre, el recorregut va patir algunes modificacions respecte a l'inicial, i l'activitat va acabar més d'hora que altres anys.


Les parelles guanyadores van ser Estel i Lila Ricart, dels Maristes; Ariadna Garrido i Joana López, de l’escola Rivo Rubeo; Natalia Aparicio i Paula Barrero, de l’escola El Bosc; i Lucía Lamas i Gisela Lara, de l’escola Rivo Rubeo.

Pel què fa a centres, la Rivo Rubeo va ser la que va classificar més participants.

 

Participació