La meitat de la plantilla del Consell Comarcal començarà a treballar des de casa a partir d'aquest divendres

Asseguren que garantiran els serveis essencials a les persones

Accés al Consell Comarcal del Vallès Occidental.
Accés al Consell Comarcal del Vallès Occidental. | Cedida
NacióDigital
12 de març del 2020
A partir d'aquest divendres, el Consell Comarcal del Vallès Occidental comença a aplicar el teletreball. Els seus treballadors començaran a treballar des de casa com a mesura de prevenció davant la situació creada pel Covid-19. D’aquesta manera comença la implementació progressiva del teletreball que s’ha acordat aquesta setmana amb el Comitè de Salut Laboral del personal i es segueixen les recomanacions del govern català i espanyol.

Pel que fa als serveis a les persones, des del Consell s’han posat en marxa tots els mecanismes per garantir els serveis a les persones que es presten des de l’administració supramunicipal, com els Serveis Socials, l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i el Servei d’Atenció Domiciliària.

Pel que fa al Servei d’Atenció Domiciliària a la gent gran, es vol garantir en tot moment l’atenció presencial al col·lectiu més vulnerable i que es pugui fer un seguiment i un acompanyament telefònic a la resta de famílies, en cas que la situació impedeixi fer atenció presencial generalitzada.

El Consell Comarcal està treballant amb l’empresa concessionària del servei per tal de poder garantir aquestes mesures. D'altra banda, atenent al tancament dels centres educatius, s'ha cancelat el transport escolar.