coronavirus

VÍDEO La plantilla de Continental exigeix a l'empresa mesures davant del risc de coronavirus

La presidenta del Comitè d'Empresa, Núria Requena, explica en un vídeo que hi ha treballadors en quarentena

per RubiTV.cat , 17 de març de 2020 a les 11:43 |


La plantilla de Continental, que continua treballant a les plantes de Rubí, ha penjat aquest matí un vídeo per anunciar que no volen continuar treballant davant del risc del coronavirus, ja que l'empresa no garanteix la seva seguretat. "Estem esperant que l'empresa ens digui quines mesures prendrà davant d'aquesta situació", diu Requena en el vídeo, "una situació que és de risc perquè tenim persones que estan a casa i hem estat en contacte amb ells".


"L'empresa ens diu que davant de la probabilitat que algú a casa nostra presenti símptomes del coronavirus ens quedem a casa en quarantena per prevenció, amb la qual cosa si algú de la nostra plantilla presenta aquests símptomes, creiem que hem d'aplicar el mateix protocol", explica Requena.

El Comitè es reunirà amb l'empresa per decidir el que sigui millor per la plantilla, i més tenint en compte el procés en què es troben immersos des de fa mesos.


En un comunicat, UGT ha precisat que a la fàbrica "no hi havia gel de mans ni mascaretes", tot i que l'empresa s'havia compromès a proporcionar-ne als treballadors durant els torns. El sindicat, a més, ha precisat que hi ha tres delegats del comitè confinats a casa seva amb febre alta, a més d'una altra persona que abans havia estat en formació interna.


 

Participació