coronavirus

Els paradistes del Mercat Municipal demanen fer comandes prèvies per evitar aglomeracions

L'equipament redueix el seu horari d'atenció al públic

per RubiTV.cat , 17 de març de 2020 a les 17:32 |
El Mercat Municipal de Rubí fa comandes via telefònica o whatsapp | Marta Casas
El Mercat Municipal de Rubí s'ha posat en marxa per poder continuar oferint el seu servei als clients sense posar en risc la seva seguretat, ni la pròpia dels paradistes. El Mercat és un dels pocs equipaments municipals que continua obert, i davant la possibilitat que es produeixin aglomeracions de persones que van a comprar a les parades, han engegat una iniciativa perquè els usuaris puguin realitzar les seves compres fent una comanda prèvia, via telefònica o whatsapp.

Al web de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal hi ha, també, tots els telèfons i un llistat de totes les parades, amb un mapa inclòs.
L'equipament també ha elaborat uns cartells amb les indicacions i recomanacions de Protecció Civil, que ja llueixen a les portes de l'equipament, i els treballadors van amb guants i mascaretes. Des de dimarts, dia 25, el Mercat Municipal reduirà el seu horari d'atenció al públic: dilluns de 8 a 13 h, de dimarts a dijous de 7.30 a 13.30 h, els divendres de 7.30 a 19 h i els dissabtes de 7.30 a 14 h.

 


 

Participació