La policia local de Rubí ha posat vuit denúncies per incompliment de l'estat d'alarma

Set de les denúncies s'han realitzat a la via pública per la presència de persones sense causa justificada, i una, a un bar que havia obert malgrat la prohibició

Un agent de la policia local de Rubí
Un agent de la policia local de Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
19 de març del 2020
Actualitzat el 20 de març a les 18:10h
L'Ajuntament de Rubí ha comunicat que, des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol el dissabte, 14 de març, la Policia Local de Rubí ha posat vuit denúncies relacionades amb l'incompliment de les mesures establertes en aquest decret. Set d'aquestes denúncies s'han posat a la via pública, a persones que hi eren sense causes justificades, i una a un bar que havia obert malgrat que el govern ho prohibís a partir de la matinada de dissabte.

L'Ajuntament també ha volgut destacar el gran nivell de conscienciació de la ciutadania de Rubí, ja que és qui, en moltes ocasions, ha alertat la policia d'aquests incompliments de les normes. Tant la Policia Local com els Mossos d'Esquadra continuen rebent requeriments per perseguir aquelles infraccions que es puguin donar. A més, els membres del cos de voluntaris de Protecció Civil també estan activats per si els agents del cos local els requerissin.

Recordem que, amb el decret d'alcaldia signat el diumenge per l'alcaldessa de Rubí, si la situació ho requerís es podrien mobilitzar agents d'altres torns.