La policia local de Rubí ha posat 45 denúncies per incompliment de l'estat d'alarma

La majoria de les infraccions han estat desobediència a l'autoritat o proporcionar dades falses en la identificació

Un agent de la policia local de Rubí
Un agent de la policia local de Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
20 de març del 2020
Actualitzat el 22 de març a les 11:02h
La policia local de Rubí ha interposat, fins aquest divendres a les 13h, un total de 45 denúncies per qüestions relacionades amb la vulneració del decret d'alarma, segons ha informat l'Ajuntament de Rubí.

Una de les infraccions més denunciada ha estat la desobediència a ordres de l'autoritat o els agents de policia, així com la negativa a identificar-se quan hagin estat requerits o, en fer-ho, proporcionar dades falses o inexactes. Aquesta infracció està qualificada com a greu, i les sancions oscil·len entre els 600 i els 30.000 euros.

Fins dimecres al migdia, la policia havia posat set denúncies a particulars i una a un bar que havia obert malgrat la prohibició.



L'Ajuntament va destacar el gran nivell de conscienciació de la ciutadania de Rubí, ja que és qui, en moltes ocasions, ha alertat la policia d'aquests incompliments de les normes. Tant la Policia Local com els Mossos d'Esquadra continuen rebent requeriments per perseguir aquelles infraccions que es puguin donar. A més, els membres del cos de voluntaris de Protecció Civil també estan activats per si els agents del cos local els requerissin.

Recordem que, amb el decret d'alcaldia signat el diumenge per l'alcaldessa de Rubí, si la situació ho requerís es podrien mobilitzar agents d'altres torns.