El festival Maleducats s'ajorna i es farà el 18 de juliol

El certamen de música urbana impulsat per Lildami a Terrassa manté el mateix cartell

El cantant terrassenc Lildami és el promotor del festival Maleducats.
El cantant terrassenc Lildami és el promotor del festival Maleducats. | Adrià Costa
NacióDigital
21 de març del 2020
El festival de música urbana impulsat pel terrassenc LIildami, el Maleducats, queda ajornat fins al 18 de juliol per les mesures decretades en la lluita contra el coronavirus. El certamen havia de celebrar la seva primera edició el 9 de maig a la Masia el Bellots de Terrassa, i tot i el canvi de data, mantindrà tant la ubicació com el cartell.

L'organització ha assegurat que han acordat amb els artistes programats la seva participació en el festival. Les entrades comprades prèviament seran vàlides per a la nova data del 18 de juliol, i qui vulgui fer la devolució, tindrà fins al 3 d'abril per demanar-ho a través dels mateixos canals de venda oficials.

Així doncs, passaran pel Festival Internacional de música urbana de Catalunya referents internacionals del gènere com Wos, Trueno i Ecko, artistes estatals com la rapera Sara Socas, o tota l'escena urbana catalana, liderada per Lildami seguit de 31 Fam, Pawn Gang, Lauren Nine, Lil Russia o Esbabyface.

La irreverència del nom del festival, pròpia del gènere, està inspirada en 'Maleducao', una de les cançons que va catapultar Lildami en els seus inicis, amb el sufix 'cat' com a referència territorial de Catalunya i el català. La cançó oficial del certamen, 'Cowboy Bebop', la firma Lildami, Sr. Chen i Teuma Thug.