Mor Sebastià Colomer, fundador d'entitats com l'Obrador Coral o Rubí Solidari, per coronavirus

Els veïns de la seva filla li han retran homenatge aquesta tarda de manera particular a la seva comunitat

Sebastià Colomer va rebre el reconeixement en nom de Rubí Solidari
Sebastià Colomer va rebre el reconeixement en nom de Rubí Solidari | Localpres
Redacció
23 de març del 2020
Actualitzat el 24 de març a les 9:10h
Dissabte al vespre va morir Sebastià Colomer, un rubinenc molt conegut per la seva alta implicació en el teixit associatiu i cultural de Rubí, i que va ser també regidor de l'Ajuntament entre el 1991 i el 1999. Segons han informat els veïns de Colomer, va morir a causa del coronavirus.

Sebastià Colomer va ser cofundador d'entitats com Rubí Solidari - de fet, el mes de desembre va ser l'encarregat de recollir un premi a l'entitat al Col·legi d'Advocat de Terrassa - o l'Obrador Coral de Rubí. També era soci del Centre d'Estudis Rubinenc i de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana, i col·laborador del programa Presència Cristiana de Ràdio Rubí.

Les diverses entitats han fet arribar les seves mostres de condol, així com l'alcaldessa de Rubí en nom de tot l'Ajuntament, a través de les seves xarxes socials, i la comunitat de veïns de la seva filla, Arantza Colomer, ha explicat que avui a les 17h li retrà un homenatge privat a l'escala comunitària, amb una gravació expressa per a l'ocasió.

L'homenatge dels veïns de Sebastià Colomer / Veïns de Sebastià Colomer (3.09)

Rubí Solidari, entitat fundada per Sebastià Colomer, envia un escrit de condol

Una de les entitats que Sebastià Colomer va contribuir a fundar, Rubí Solidari, ha fet arribar un escrit per expressar el condol per la seva pèrdua, en què destaquen tots els seus valors humans i la gran aportació que ha fet al llarg de la seva vida a la ciutat.

Escrit de condol per la mort de Sebastià Colomer / Rubí Solidari