El Gra organitza un concurs solidari amb les persones més necessitades

Per cada fotografia participant, l'entitat donarà un euro a l'ASAV

Una de les fotografies participants al primer concurs d'El Gra
Una de les fotografies participants al primer concurs d'El Gra | Jaume Roura
Redacció
02 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:02h
Després de l'èxit de participació del concurs Confinament 2020, el grup fotogràfic El Gra posa en marxa una nova iniciativa, aquest cop solidària: per cada fotografia participant, el grup donarà un euro a l'entitat Associació Solidaritat i Ajuda Veinal (ASAV).

Les bases del Concurs Solidari són senzilles: el tema és lliure - si està relacionat amb la Covid-19, també optarà a ser seleccionada en una categoria a banda - es pot enviar una foto per concursant, feta amb el mòbil o amb la càmera i que es pot ajustar o retocar amb tècniques posteriors, i pot ser en blanc i negre o color, però sense cap marca d'aigua ni logotip.

Per enviar la imatge, s'ha de titular amb el primer i segon cognoms, i després el nom de la persona, i ha de ser d'un màxim de 1024x1024 píxels i de 5 MB de pes. El correu per fer arribar les propostes és [email protected]

Les fotografies es penjaran al Facebook d'El Gra, i un jurat, format pels fotoperiodistes Sandra Balsells, Emilio Morenatti i Mingo Venero, de reconegut prestigi internacional, escolliran les 10 millors fotografies i les 3 millors en la categoria Coronavirus

Les propostes es poden fer arribar fins el 21 de juny, i els guanyadors es donaran a conèixer el dia 29 de juny, coincidint amb el dia que a Rubí hauríem celebrat la nostra Festa Major. Les fotografies es publicaran a la web d'El Gra amb els noms i cognoms dels autors.

La importància del concurs, però, és que hi hagi el màxim de participació, ja que per cada fotografia que participi l'entitat donarà un euro - fins a un màxim de 300 - a l'ASAV, entitat amb qui ja col·labora amb una donació anual de 50 euros i a la qual també va fer una donació extraordinària de 500 euros fa tot just uns dies.