Un positiu per coronavirus i vuit sospitosos a la residència Amanecer de Rubí

Aquest dimarts s'ha confirmat un nou positiu a la residència El Cel de Rubí

Redacció
23 de març del 2020
Actualitzat el 24 de març a les 18:22h
Una dona de la residència Amanecer de Rubí hauria donat positiu en coronavirus, i vuit persones més serien sospitoses després que aquest cap de setmana hagin desenvolupat alguns símptomes compatibles amb la malaltia, com ara tos i febrícula. Segons fonts del Diari de Rubí, la residència va conèixer el cas positiu el diumenge, i des d'aleshores es va activar el protocol i va avisar el Departament de Salut.

A més de les vuit persones sospitoses de coronavirus, que es faran el test demà per determinar si són positius o no, quatre treballadors de la residència estan de baixa per haver desenvolupat, també, símptomes del coronavirus.

La directora del centre, Lina Arranz, ha explicat que tenen poc material de protecció malgrat haver rebut donacions de guants i mascaretes per part de l'empresa Robin Hat, i també per part d'una clínica dental. Arranz també ha assegurat que la residència està en contacte en tot moment amb les famílies per informar-los de la situació.

Un positiu a la residència El Cel de Rubí

A la residència El Cel de Rubí, situada a l'avinguda de l'Estatut, s'ha detectat també un cas positiu per coronavirus, tal com han confirmat avui mateix les proves que se li han realitzat. El pacient es troba aïllat al mateix centre des del moment que va començar a tenir símptomes. N'ha informat aquesta tarda Ràdio Rubí.

Per altra banda, a la residència Conxita Valls, ja hi ha hagut quatre usuaris traslladats a l'Hospital fins ara, persones que presenten símptomes però que no han pogut confirmar si són positius per coronavirus o no.