coronavirus

La policia local de Rubí ha posat 80 denúncies per incompliment de l'estat d'alarma

La majoria de les infraccions han estat desobediència a l'autoritat o proporcionar dades falses en la identificació

per RubiTV.cat , 24 de març de 2020 a les 16:00 |
La policia local de Rubí ha interposat, fins aquest dilluns, un total de 80 denúncies per qüestions relacionades amb la vulneració del decret d'alarma, segons ha informat l'Ajuntament de Rubí.

Una de les infraccions més denunciada ha estat la desobediència a ordres de l'autoritat o els agents de policia, així com la negativa a identificar-se quan hagin estat requerits o, en fer-ho, proporcionar dades falses o inexactes. Aquesta infracció està qualificada com a greu, i les sancions oscil·len entre els 600 i els 30.000 euros.


Tant la policia local com els Mossos d'Esquadra continuen rebent requeriments per perseguir aquelles infraccions que es puguin donar. A més, els membres del cos de voluntaris de Protecció Civil també estan activats per si els agents del cos local els requerissin. L'Ajuntament ha comunicat, a través del seu compte de Twitter, que entre els dos cossos policials sumen 250 denúncies.
 


Recordem que, amb el decret d'alcaldia signat el diumenge per l'alcaldessa de Rubí, si la situació ho requerís es podrien mobilitzar agents d'altres torns. 

Participació