Es restringeix l'entrada a l'Hospital de Terrassa

S'ha tancat el servei de consultes externes i tot l'accés es fa per l'entrada principal

Hospital de Terrassa.
Hospital de Terrassa. | Georgina Albreda
NacióDigital
24 de març del 2020
L'Hospital de Terrassa ha restringit l'accés a les seves instal·lacions. Actualment a l'hospital terrassenc hi ha un centenar de pacients hospitalitzats que han donat positiu en coronavirus. Així doncs s'ha tancat el servei de consultes externes i tot l'accés es fa per l'entrada principal.

En un comunicat expliquen que un professional supervisarà quin és el motiu de la visita i només podran entrar pacients pendents de tractaments específics com els relacionats amb l'hospital de dia o oncologia. També tindran accés, de forma excepcional, els familiars que hagin estat avisats per l'equip sanitari, per visitar algun malalt. 

Amb aquestes noves mesures, l'accés d'urgències pediàtriques també es fa per l'entrada principal, ja que s'ha traslladat a la planta 1 per poder ampliar la zona d'urgències de persones adultes. Pel que fa a l'Hospital de Sant Llàtzer ja fa dies que funcionen així, ja que en aquest centre no hi ha activitat ambulatòria. 

Els familiars s'avisaran per telèfon

Amb l'aplicació d'aquestes restriccions, cada dia el personal sanitari informarà per telèfon als familiars de l'estat de la persona per tal que aquests no s'hagin de desplaçar al centre sanitari. Els CAP estan oberts per atendre activitat inajornable i urgències però es recomana no anar-hi si no és imprescindible.