Detingut un atracador amb mascareta per assaltar a punta de navalla quatre establiments de Rubí

L'home ha arribat a punxar el braç d'un dels treballadors dels establiments, sense arribar a ferir-lo

NacióDigital
24 de març del 2020
Actualitzat a les 21:17h
Agents dels Mossos d'Esquadra de les comissaries de Rubí i Sant Vicenç dels Horts han detingut un home de 45 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació a quatre establiments comercials de Rubí - tres supermercats i una benzinera - un robatori o furt d'ús de vehicle a Sant Vicenç dels Horts, danys, conducció temerària i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Aquest matí, els agents han tingut coneixement de diversos robatoris amb arma blanca a establiments de Rubí per part d'un home que utilitzava una mascareta per no aixecar sospites. L'home havia amenaçat els treballadors dels establiments, i ha arribat a punxar el braç d'un d'ells amb la navalla, tot i que sense ferir-lo. En tots dos casos s'ha endut la recaptació.

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis, les dotacions policials del municipi han iniciat la recerca del presumpte autor, que havia fugit en un vehicle conduint de forma temerària. L'home, que s'ha resistit de manera activa a la detenció, ha estat arrestat a Sant Feliu de Llobregat, i ha ferit lleument dos agents.

L'arrestat, amb tretze antecedents de la mateixa tipologia delictiva, passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.