Leo, de Che Sudaka, participa al Festival «Esperanzah! a casa»

Es tracta d'un festival inclusiu i que vol ser una mostra d'agraïment a totes les persones que treballen per fer front al coronavirus

Redacció
28 de març del 2020
Alba Luz actuarà al Festival Esperanzah
Alba Luz actuarà al Festival Esperanzah | Alba Luz

El cantant i guitarrista de Che Sudaka, Leo, artista molt vinculat a la ciutat de Rubí, participa aquest dissabte (19h) al Festival Esperanzah a casa, un festival solidari amb les persones afectades pel coronavirus i que a més és inclusiu, ja que totes les activitats comptaran amb traducció a la llengua de signes. El Festival ja va comptar amb la participació d'una cantautora rubinenca, Alba Luz, aquest dimecres.

El Festival Esperanzah, que va néixer l'any 2007 de la mà de l'artista internacional Manu Chao, celebra enguany aquesta edició especial des de casa i vol ser una mostra d'agraïment amb tots els treballadors de l'àmbit de la sanitat, de la neteja, de supermercats i petits comerços, de les farmàcies, els cossos de seguretat i els sindicalistes que estan informant i assessorant empreses i treballadors en aquesta crisi del coronavirus.

L'esdeveniment va arrencar el passat dia 16 de març i acabarà aquest diumenge. Els continguts del Festival es poden veure en directe al canal d'Instagram del Festival Esperanzah.