Els manters de Barcelona col·laboren en la iniciativa de Robin Hat per cosir mascaretes

El Sindicat Popular de Venedors Ambulants i la marca Top Manta han convertit la botiga del Raval en un taller de costura per lluitar contra el coronavirus

El taller del Raval de Top Manta treballa a tota màquina per produir mascaretes i bates.
El taller del Raval de Top Manta treballa a tota màquina per produir mascaretes i bates. | Sindicat Popular de Venedors Ambulants
NacióDigital
27 de març del 2020
Actualitzat el 28 de març a les 19:43h

El Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona i la marca de roba Top Manta han convertit la botiga del barri del Raval de la capital catalana en un taller de costura. Allà hi ha començat a cosir mascaretes i bates per donar-los als centres sanitaris, on el material de protecció escasseja en la lluita contra la pandèmia de coronavirus.

Aquest divendres faran les primeres bates, després d'adherint-se a la iniciativa que han engegat l'empresa de gorres quirúrgiques RobinHat, de Rubí, i l'ajuntament de Sentmenat (Vallès Occidental), segons ha explicat a l'ACN Aziz Faye, portaveu de l'entitat.

La fabricació s'ha posat en marxa amb vuit màquines de cosir i teles pròpies. El primer objectiu és arribar al miler de mascaretes produïdes. La iniciativa de suma al banc d'aliments impulsat des del propi sindicat, que ja ha entregat productes de primera necessitat a més de 150 famílies.